Skip to main content

Containers Essentials - Docker


Telecom Academy

Despre Curs

Docker este un instrument prin care se poate automatiza livrarea aplicațiilor în containere. Ce îl face așa de special este faptul că oferă un mediu în care se poate rula o aplicație foarte rapid și care folosește foarte puține resurse, iar în plus oferă un mod de lucru care minimizează timpul necesar ca o aplicație să ajungă de la linii de cod în mediul de test și după aceea în producție.

Este una dintre tehnologiile care se dezvoltă cel mai rapid, fiind adoptată din ce în ce mai mult de companii pentru că este o metodă prin care se pot consolida serverele mult mai eficient decât în cazul virtualizării, scade timpul necesar dezvoltării de aplicații și oferă izolarea aplicațiilor.

Cui i se adresează cursul?

Tuturor celor care vor să profite de avantajele tehnologiei Docker și vor să implementeze soluții bazate pe containere. Sunt necesare abilități de bază de Linux (linia de comandă, editare fișiere, administrare servicii) și de rețelistică. Cerințe hardware recomandate: minimum 4GB RAM, 2 CPU cores si 20GB spațiu de stocare.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll