Skip to main content

CCNP Enterprise: Core Networking and Advanced Routing


telecomacademy

Despre Curs

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking și Advanced Routing (CCNP ENCOR v8) se adresează cursanților care se pregătesc pentru Certificările 350-401 ENCOR si 300-410 ENCOR.

Curs CCNP Enterprise: Core Networking este primul din cele 2 cursuri ce trebuie urmate de către cursanții care se pregătesc pentru certificarea CCNP Enterprise. Acest curs se aliniază certificării Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Technologies (350-401 ENCOR) care evaluează cunoștințele infrastructurii enterprise incluzând arhitectura dual-stack (IPv4 si IPv6), virtualizare, infrastructura, network assurance, securitate și automatizare.

Curs CCNP Enterprise: Advanced Routing (CCNP ENARSI v8) este al doilea curs adresat cursanților care doresc sa studieze și să se pregătească pentru certificarea CCNP Enterprise. Acest curs se aliniază certificării Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (300-410 ENARSI), cu accent pe implementarea și troubleshootingul tehnologiilor de rutare avansata, servicii Layer 3 VPN, securitatea infrastructurii și serviciile de infrastructura.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll