Skip to main content

Web Development Fundamentals - PHP/MySQL


Telecom Academy

Despre curs

Mediul digital se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultima vreme, având o evoluție semnificativă ce i-a impresionat și continuă să îi impresioneze pe managerii de vânzări care încep să realizeze că cea mai bună metodă de publicitate din perspectiva costurilor de implementare, dar și al impactului asupra potențialilor clienți, este descrierea companiei pe care o reprezintă pe web.

Aceste aspecte nu fac decât ca piața dezvoltării de platforme web să crească și ea odată cu creșterea abruptă a numărului de utilizatori de Internet. Pentru programatorii web sunt vești bune și de asemenea acest lucru reprezintă un imbold pentru cei ce vor sa învețe să dezvolte platforme web pentru a deveni mai târziu programatori web. Programarea web reprezintă crearea platformelor web (a site-urilor web) cu ajutorul unei tehnologii precum PHP, ASP, JSP, Javascript etc. Practic, a programa pe web înseamnă a dezvolta un site dinamic de la zero.

Cui i se adresează cursul?

Cursul PHP/MySQL este dedicat persoanelor care nu au mai avut contact cu programarea web și abordează noțiuni fundamentale de dezvoltare a unei aplicații web.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll