Skip to main content

Unity 3D 1 – Hello World

Enrollment is Closed

About This Course

Dezvoltarea de jocuri si aplicatii interactive 2D sau 3D devine un proces din ce in ce mai accesibil unor echipe din ce in ce mai mici de specialisti iar aceasta evolutie tehnologica este acum evidenta. Daca si tu vezi valoarea continutui artistic sau mecanicilor de joc inedite, Unity 3D este o platforma care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie de la inceputul procesului de dezvoltare pana la ultima etapa de publicare si analiza a unui produs profesionist, de succes. Comunitatea si mediile de suport sunt mature, active si de multe ori contactul direct cu persoane autorizate chiar din cadrul echipelor Unity este usor realizabil. Ca limbaj de programare suporta C# fiind usor de integrat cu Visual Studio sau alte editoare cunoscute. Unity suporta exportarea proiectelor catre 27 de platforme precum: iOS, Android, Windows, Universal Windows Platform, Mac, Linux, WebGL, PlayStation 4, Oculus Rift, Facebook Gameroom sau AR

Desfășurarea cursului Unity 3D 1 – Hello World

Cursul Unity 3D 1 parcurge, fara cerinte de cunostinte preliminare, elemente de baza de programare folosind limbajul c# structurate in jurul unui simplu joc pe care il vom dezvolta, in Unity, pe parcursul sedintelor.

In timpul orelor de curs se va folosi ultima versiune a platformei care este disponibila gratuit pe site-ul oficial.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 10 ședințe, iar fiecare ședință durează 4 ore. Ultima ședință este dedicată examinării finale cu cerinte asemanatoare proiectului realizat pana atunci, iar ședința numărul 6 include examenul parțial cu elemente simple de logica de programare – de asemenea folosite in cadrul primelor sedinte.

Materialul de curs sau documentatia personala vor fi indicate in resurse online interactive.

Fiecare curs de Unity 3D 1 – Hello World se va desfasura ca laborator, reprezentand cate o etapa din jocul pe care il vom dezvolta impreuna pana la final.

Cui i se adreseaza cursul?

Acest curs este dedicat persoanelor care nu au mai avut contact cu programarea sau cu Unity 3D și abordează noțiuni elementare de programare si de acomodare cu platforma Unity3D

Course Staff

Course Staff Image #1

Daniel Lupașcu

Instructor Unity 3D