Skip to main content

SQL Developer


Telecom Academy

Despre curs

Cursul SQL Developer se axează pe noțiuni fundamentale de Excel, concepte generale și lucrul cu Baze de Date SQL și programare Python. Un SQL Developer este o persoană specializată în utilizarea unui limbaj de programare, în special Structured Query Language (SQL), care se axează pe construirea și gestionarea bazelor de date. Limbajul SQL se află printre cele mai populare limbaje utilizate de sistemele de gestionare a bazelor de date.

Programa este una amplă și se concentrează în jurul mai multor concepte și tehnologii. Vor fi abordate noțiunile teoretice necesare care contribuie la formarea unei gândiri logice și testată de recruiteri la interviuri. Apoi vei avea probe practice și proiecte ce vor evolua din punct de vedere al complexității materiei în timp ce vei acumula cunoștințele necesare.

Cui i se adresează cursul?

Persoanelor care nu au background tehnic și doresc să obțină un job în administrarea și programarea bazelor de date. Persoanelor care deja lucrează în IT și își doresc să își aprofundeze cunoștințele. Persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un program de studiu ghidat de un Mentor.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll