Skip to main content

QA Automation Engineer


Telecom Academy

Despre Curs

Testarea automată reprezintă o soluție ce presupune utilizarea unor utilitare software pentru execuția unor teste și verificarea rezultatelor prin comparația cu un set de rezultate așteptate. Un test automat scris corect și eficient poate identifica erori, defecte sau bug-uri în cadrul unei aplicații, care, în mod normal, ar putea scăpa la testarea manuală.

Un QA Automation Engineer se ocupă cu identificarea testelor ce pot fi automatizate și cu dezvoltarea unui framework de testare care se ocupă de execuția lor.Cursul de QA Automation Engineer se axează pe noțiuni fundamentale de Python, Git, fundamente ale testării și testare automată.

Cui i se adresează cursul?

Persoanelor care nu au background tehnic și doresc să obțină un job în domeniu. Persoanelor care deja lucrează în IT și își doresc să își completeze cunoștințele. Persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un program de studiu ghidat de un Mentor. Persoanelor care interacționează în mod frecvent cu specialiști IT și au nevoie să înțeleagă care sunt task-urile unui inginer QA

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll