Skip to main content

Python Developer


Telecom Academy

Despre curs

Limbajul Python se află în topul celor mai populare limbaje de programare, fiind construit și dezvoltat pentru a simplifica atât procesul de învățare, cât și efortul de a scrie cod. Ca Python Developer te regăsești printre cei mai bine plătiți specialiști de pe piață.

Un Python Developer este o persoană specializată pe acest limbaj de programare, care colaborează cu web developeri, cu ingineri software, dar și alte persoane specializate din domeniul IT pentru a integra Python în diferite aplicații, site-uri web și produse software. Cursul Python Developer se axează pe noțiuni de programare procedurală și funcțională, OOP, baze de date SQL și utilizarea Python în SQL, Flask, Django, Git și Agile.

Cui i se adresează cursul?

Persoanelor care nu au background tehnic, dar doresc să obțină un job de Python Developer. Persoanelor care deja lucrează în IT și doresc să își completeze cunoștințele pentru a face o tranziție către Python Development. Persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un program de studiu ghidat de un Mentor

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll