Skip to main content

Microsoft Power BI


Telecom Academy

Despre Curs

Tool-urile de vizualizare au devenit extrem de populare în ultimii ani datorită beneficiilor multiple pe care le aduc utilizatorilor și mai ales, business-ului. Ca analist de business intelligence sau analist de date, cu siguranță trebuie să cunoști cel puțin un tool de vizualizare la nivel avansat întrucât acestea fac parte din activitatea zilnică și se regăsesc în toate fișele de job ce descriu astfel de locuri de muncă.

Este un tool intuitiv și ușor de folosit la o prima impresie datorită interfeței și opțiunilor de tip drag and drop, însă Power Bi este mult mai mult decât un simplu tool de vizualizare. Oferă posibilitatea conexiunii cu numeroase surse de date printre care unele dintre cele mai folosite baze de date și oferă și un serviciu de tip cloud unde utilizatorii pot interacționa și lucra împreună la anumite proiecte.

Cui se adresează cursul

Persoanelor care doresc să învețe să utilizeze Power BI atât pentru scopuri personale sau academice, cât și pentru domeniul de business.

Persoanelor care targetează un job în domeniul Analizei de Date (Data Analyst, Data Scientist, Business Intelligence Analyst).

Mai multe informații veți afla AICI

Urmărește și următorul video prezentat de Instructor Diana Stoica AICI

Citește blogul Telacad și află de ce să utilizezi Power BI ca tool de BI? AICI

Enroll