Skip to main content

PHP/MySQL

About This Course

Mediul web se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultima vreme, având o evoluție semnificativă ce i-a impresionat și continuă să îi impresioneze pe managerii de vânzări care încep să realizeze că cea mai bună metodă de publicitate din perspectiva costurilor de implementare, dar și al impactului asupra potențialilor clienți, este descrierea companiei pe care o reprezintă pe web.

Aceste aspecte nu fac decât ca piața dezvoltării de platforme web să crească și ea odată cu creșterea abruptă a numărului de utilizatori de Internet. Pentru programatorii web sunt vești bune și de asemenea acest lucru reprezintă un imbold pentru cei ce vor sa învețe să dezvolte platforme web pentru a deveni mai târziu programatori web.

Programarea web reprezintă crearea platformelor web (a site-urilor web) cu ajutorul unei tehnologii precum PHP, ASP, JSP, Javascript etc. Practic, a programa pe web înseamnă a dezvolta un site dinamic de la zero.

Desfășurarea cursului „PHP/MySQL”

Cursul se desfășoară pe parcursul a 11 ședințe, iar fiecare ședință durează 4 ore. Ultima ședință este dedicată examinării finale, iar la ședința 6 se va susține examinarea parțială.

Course Staff

Course Staff Image #1

Mădălina Gheţu

  • Instructor PHP/MySQL
Enroll