Skip to main content

Jenkins Fundamentals - Build & Test software


Telecom Academy

Despre Curs

Jenkins este unul dintre cele mai folosite instrumente software pentru automatizarea proceselor de construire și testare într-o echipa care dezvoltă un proiect software. Aceste doua procese fac parte dintr-un concept mai amplu, cel de Continuous Integration (CI). CI vizează reducerea ineficientelor ciclului de construire, permițând dezvoltatorilor sa compileze codul echipei dintr-un depozit de control al versiunilor partajate.

De asemenea, CI permite automatizarea procesului de testare a codului astfel încât membrii unei echipe își pot configura sistemul pentru a rula automat teste, fie ca sunt ele unitare sau de integrare. Poate fi utilizat pe mai multe sisteme de operare precum Windows, Linux, OS X. De asemenea, Jenkins poate fi configurat și în Cloud.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează persoanelor din domeniu IT care își doresc acumularea de informații în ceea ce privește automatizarea modalităților de lucru în cadrul unei echipe care lucrează la dezvoltarea unui produs software. Cursul își propune prezentarea instrumentului de automatizare Jenkins de la operații de baza, pana la implementarea unor fluxuri mai complexe de lucru.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll