Skip to main content

JavaScript Fundamentals


Telecom Academy

Despre Curs

Mediul web se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultima vreme, având o evoluție semnificativă, ce i-a impresionat și continuă să îi impresioneze pe managerii de vânzări care încep să realizeze că cea mai bună metodă de publicitate din punctul de vedere al costurilor de implementare, dar și al impactului asupra potențialilor clienți este descrierea companiei pe care o reprezintă pe web. Conform ultimelor estimări, numărul utilizatorilor de Internet a depășit trei miliarde la nivel mondial și zece milioane la nivel național.

Aceste aspecte nu fac decât ca piața dezvoltării de platforme web să crească și ea odată cu creșterea abruptă a numărului de utilizatori ai Internetului. Pentru programatorii web sunt vești bune și, de asemenea, acest lucru reprezintă un imbold pentru cei ce vor să învețe să dezvolte platforme web pentru a deveni mai târziu programatori web.

Cui i se adresează cursul?

Acest curs este dedicat persoanelor care nu au mai avut contact cu programarea web și abordează noțiuni fundamentale de dezvoltare a unei pagini web, cu ajutorul limbajului JavaScript pe frontend (pe parte de client). Dacă știi deja să lucrezi cu JavaScript destul de bine și vrei să te îmbunătățești, cursul de JavaScript Advanced – React este mai potrivit pentru tine

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll