Skip to main content

Python Entry-Level


Telecom Academy

Despre Curs

Python este un limbaj de programare ușor de învățat de către începători. Este un limbaj de programare nou, motiv pentru care dezvoltatorii au fixat o mulțime de proceduri care erau greu de utilizat în vechile limbaje, făcând din Python un limbaj preferat pentru a învăța programare. Deși ușor de citit și are o sintaxă simplă, limbajul este unul foarte puternic, fiind Full Object Oriented.

Deși relativ nou față de alte limbaje de programare, Python a ajuns pe locul 5 conform tiobe-index , iar în data analysis and machine learning ocupa a 2-a poziție după R. (R este un limbaj dezvoltat pe machine learning data scientistic, dar e folosit mai mult academic. În practică se folosește Python).

Cui i se adresează cursul?

Cursul Python Fundamentals este destinat învățării bazelor programării și a limbajului, în general. Pot participa cu succes persoane care vin din zona IT, dar nu au făcut deloc programare. De asemenea, pot participa și persoane care vor să treacă de pe C++ sau PHP pe Python.

Acest curs este integral dezvoltat de către Telecom Academy. Ne bazăm pe experiența cursurilor deja dezvoltate de noi în ultimii 15 ani. Telecom Academy a dezvoltat un material de studiu bine structurat. Acesta este accesibil tuturor cursanților, în special celor care nu au mai avut tangențe cu programarea.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll