Skip to main content

HTML & CSS Fundamentals


Telecom Academy

Despre Curs

HTML și CSS – două limbaje ce stau la baza creării design-ului unei pagini web. Cu HTML se creează structura paginilor web, se adaugă texte, imagini, formulare, iar cu CSS se obține stilizarea elementelor HTML. Odată ce un design a fost creat, acesta poate fi legat de o aplicație web implementată în orice limbaj de programare.

Pagina web este componenta principală a unei aplicații web cu care interacționează utilizatorii. Oricât de utile și complexe ar fi functionalitățile unei aplicații, acestea trebuie în primul rând să fie expuse prin pagini web bine structurate și cu un design plăcut.

Cui se adresează

Tuturor persoanelor care vor sa învețe web design – elemente de bază pentru structurarea și stilizarea paginilor web, fără a fi necesară experiența anterioară. Persoanelor care nu au mai avut contact cu programarea și vor să se axeze pe partea de frontend a unei aplicații web (interfața cu utilizatorul), dar și pentru cei care au cunoștinte de bază de programare web (backend) și doresc să aprofundeze și design-ul paginilor web.

Mai multe informații veți afla AICI

Enroll