Skip to main content

Deep Learning


Telecom Academy

Despre Curs

Deep learning este un sub-domeniu al Inteligenței Artificiale și al ariei din Inteligența artificială numită Machine Learning. În prezent, este una dintre cele mai populare zone din acest domeniu datorită aplicațiilor și problemelor pe care le poate aborda, scopul principal fiind cel de a replica inteligența și procesele cognitive umane pe anumite task-uri.

Una dintre părțile frumoase ale acestei arii este aceea că algoritmii și metodele sunt versatile, putând fi utilizate pentru aproape orice tip de task, indiferent că este vorba de imagini, text sau date audio. Pe lângă asta, cercetarea accentuată din domeniu o plasează ca fiind un domeniu foarte dinamic în care mereu este ceva de învățat și în care algoritmii evoluează.

În ultimii ani, fiind un domeniu de activitate în continuă dezvoltare, zona de deep learning este adoptată de majoritatea companiilor iar mare parte a cercetării se focusează pe machine learning și implicit pe învățarea aprofundată.

Cunoștințe preliminare

- Cunoștințe medii de programare în Python;

- Cunoștințe de bază de matematică (statistică, analiză matematică, algebră liniară);

- Familiaritate cu noțiunile de bază de machine learning.

Acest curs este ideal atât pentru Data scientiști/Data analyști la început de carieră care vor să înceapă să învețe și să își dezvolte skill-uri pe aceasta zonă, pentru programatori care vor să învețe ce se află în spatele algoritmilor de deep learning, cât și pentru studenți din domeniul IT care vor să își seteze bazele în domeniu.

Mai multe informații veți afla AICI.

Enroll